Complimentary Shipping & Samples Limited to $70

 


"PALING LARIS
SEJAK 1992"

BLUE BLOOD GEL

Kepekatan nutrien aktif yang dipertingkatkan untuk meningkatkan kebolehan semula jadi kulit anda untuk memperbaiki dan menyegarkan. Blue Blood Gel meningkatkan ketahanan dan fungsi kulit untuk memberikan anda kulit yang lebih licin, anjal, cerah, mengurangkan masalah kulit berkaitan umur anda. 

77.00$

DIHASILKAN SECARA VEGAN

Alternatif yang melegakan bagi produk yang dihasilkan daripada haiwan, penjagaan kulit vegan adalah pilihan utama untuk pengguna dengan kulit sensitif atau keperluan kulit cenderung bermasalah.

WARISAN

Kisah Blue Blood Gel Youth Infuser bermula pada awal 1900-an daripada penemuan dan ujian klinikal berikutnya dikenali sebagai Pernafasan Cecair. Perfluorodekalin, sejenis fluorokarbon, apabila disapu secara topikal ke atas kulit, memberikan pengoksigenan kulit yang meningkat dan mempercepatkan penyembuhan luka.

KELEBIHAN PRODUK

Teknologi Tanpa Udara
Vegan
Diuji Secara Dermatologi
Wangian Bebas Alergen
Bebas Pewarna Sintetik
Bebas Paraben
Bebas Minyak Mineral
Bebas Lilin Parafin
Bebas Vaselin
Bebas Etanolamina
Bebas MCI/MI
Bebas Penderma Formaldehid
Bebas GMO
Tidak Diuji pada Haiwan


BAHAN AKTIF UTAMA


Perfluorokarbon

Serupa dari segi fungsi sel darah merah yang membawa oksigen, perfluorokarbon meningkatkan proses penghantaran oksigen kepada kulit, meningkatkan penampilan kulit dan mengembalikan keanjalan untuk seri wajah yang segar. Bahan aktif ini menggunakan penyebaran pasif untuk mengimbangi dan menyebarkan oksigen secara sama rata untuk meningkatkan aliran darah dan menghilangkan garis halus. 


D-Pantenol (Vitamin B5)

Kebolehan D-pantenol untuk menarik dan memegang air memberikan kulit tekstur yang berkilau dan terhidrat dengan baik. Selain itu, bahan aktif secara biologi ini menggalakkan fungsi penghalang kulit, membantu penyembuhan kulit, mengurangkan kemerahan dan kerengsaan, serta melegakan keradangan—semuanya meningkatkan penampilan dan kecerahan kulit.


Minyak Isirung Prunus Persica (Pic)

Sumber vitamin yang padat nutrien, minyak isirung pic adalah kaya dengan vitamin dan mineral. Vitamin C dan E menggalakkan penyembuhan dan pemulihan kulit, sementara kalsium dan kalium mempercepatkan pembaharuan sel kulit. Secara kolektif, Prunus Persica mempunyai kesan apungan, penganjalan, dan pencerahan yang mengurangkan masalah kulit berkaitan umur. 

 


TANPA UDARA
MENGUKUHKAN PERLINDUNGAN
TERHADAP PENCEMARAN

Mengurangkan risiko pencemaran produk, menghalang pengoksidaan produk.
Rangkaian penjagaan kulit tanpa udara 100% pertama di dunia, NEODERMA telah menetapkan standard dengan pembungkusan penjagaan kulit tanpa udara yang menghasilkan keberkesanan berpanjangan dan potensi produk penjagaan kulit kami.

MASALAH KULIT

Kulit Kusam & Kurang Cerah
Kulit Cenderung Jerawat-Cela
Kulit Cenderung Rosak & Kemerahan
Kekeringan & Dehidrasi
Garis Halus & Kedutan
Penganjalan


JENIS KULIT

Kulit Biasa
Kulit Kering
Kulit Berminyak
Kulit Kombinasi
Kulit Lembut

77.00$

ARAHAN PENGGUNAAN
Produk yang ideal untuk muka, leher, mata dan badan. Sapu pada waktu pagi dan petang dengan segera selepas mencuci dan sebelum meneruskan dengan sebarang produk penjagaan kulit Neoderma yang lain. Semasa penggunaan awal, tolak pam beberapa kali untuk memulakan aliran produk.


SENARAI BAHAN
Akua (Air), Gliserin, Pantenol, Ammonium Akriloildimetiltaurat/Kopolimer VP, Tokoferil Asetat, Perfluorodekalin, Fenoksietanol, Minyak isirung Prunus Persica (Pic), Pewangi (Wangian), Alantoin, Alkohol Setearil, Etilgeksilgliserin, Isopropil Miristat, PEG-7 Gliseril Kokoat, Kaprilik/Kaprik Trigliserida, Dekilena Glikol, Kaprilil Glikol, PEG-20 Stearat, Dinatrium EDTA, Gliseril Stearat, PEG-100 Stearat, Natrium Hidroksida. 


AMARAN
Untuk kegunaan luar sahaja. Jauhkan daripada kanak-kanak. 

SUHU PENYIMPANAN
5ºC - 25ºC / 41ºF - 77ºF